Wanden & Vloeren

Zwerfkei Exclusieve Meubels & Interieur is een bedrijf dat zich richt op het vervaardigen van hoogwaardige meubels en interieurartikelen. Een van de gebieden waarop het bedrijf zich specialiseert, is het maken van wanden en vloeren.

 

Wanden

Zwerfkei Exclusieve Meubels & Interieur maakt wanden die zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn. Ze gebruiken hoogwaardige materialen zoals hout, staal, glas en beton om wanden te creëren die passen bij de stijl van het interieur. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen de wanden worden gemaakt van verschillende materialen. Zo kunnen bijvoorbeeld betonnen wanden worden gecombineerd met houten wandbekleding om een warme en robuuste uitstraling te creëren.

 

Vloeren

Ook de vloeren die Zwerfkei Exclusieve Meubels & Interieur maakt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf gebruikt verschillende materialen voor hun vloeren, zoals hout, natuursteen, beton, keramiek en kunststof. Afhankelijk van de gewenste stijl en het beoogde gebruik kunnen ze de juiste vloer voor u ontwerpen en produceren.

 

Daarnaast biedt het bedrijf een breed scala aan afwerkingen voor hun vloeren, waaronder oliën, lakken en hardwax-oliën. Deze afwerkingen zijn niet alleen bedoeld om de vloer te beschermen, maar geven ook een specifieke uitstraling en sfeer aan de ruimte waarin ze worden geplaatst.

Zwerfkei Exclusieve Meubels & Interieur maakt gebruik van geavanceerde technologieën en technieken bij het ontwerpen en produceren van hun wanden en vloeren. Het bedrijf streeft ernaar om unieke, op maat gemaakte producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze klanten adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het ontwerpen van hun interieur.

Afspraak maken?